Continua el Març Poètic a Roses amb la poesia de Joan Margarit musicada pel seu germà Carles

Març Poètic a Roses

El Teatre Municipal de Roses ofereix el recital de Joan Margarit ‘Des d’on tornar a estimar’ dins la programació del Març Poètic

Març Poètic a Roses L’Ajuntament de Roses celebra el cicle Març Poètic d’enguany amb una intensa programació que ofereix una aproximació entorn aquest gènere literari des d’una vessant multidisciplinar, amb exposicions, tallers, projeccions…

Aquest divendres, 10 de març, dins els cicle Març Poètic, arriba el torn del recital poètic-musical dels germans Margarit, que fusiona poesia, cançó i música. Un espectacle que s’iniciarà a les 21 hores al Teatre Municipal de Roses i que, sota el títol ‘Des d’on tornar a estimar’, té com a fil conductor la poesia de Joan Margarit, recitada pel mateix autor i cantada amb un acompanyament musical jazzístic creat per Carles Margarit, creant una unitat entre poesia, cançó i música.

Joan Margarit és un dels poetes més importants, llegits i traduïts de la literatura catalana contemporània. Ha publicat més d’una trentena de poemaris dels quals destaca Casa de Misericòrdia (2007), que va ser guardonat amb el Premio Nacional de Poesía 2008 del Ministerio de Cultura i el Premi Nacional de Literatura 2008 de la Generalitat de Catalunya. En acabar l’acte hi haurà “micro obert” per a tots aquells poetes que vulguin recitar poemes.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa que l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses ofereix durant el mes de març dedicat a la poesia, que també inclou una exposició dedicada a Joan Brossa, una projecció de cinema entorn a la figura de Nick Cave, sessió de contes infantils i el taller de poesia o “Collage de paraules” per a infants.