Conveni de col•laboració entre EUSES i la Piscina Municipal de Roses

La setmana passada es va signar el conveni de col.laboració entre EUSES (Escola Universitària de la Salut i l’Esport), centre adscrit a la Universitat de Girona), i Promoció i Desenvolupament de Roses SL (PRODER), societat municipal encarregada de la gestió de la Piscina.

conveni_euses_piscinarosesEl conveni, signat pel Sr. Rafel Magrinyà Vinyes, com a director acadèmic d’EUSES, i la Sra. Montserrat Mindan Cortada, com a presidenta de PRODER, manifesta la voluntat d’intensificar les relacions entre el món universitari i la realitat professional, i l’interès per col.laborar en la formació en el camp de l’activitat física i de l’esport.

Així, anualment, la Piscina de Roses acollirà el període de pràctiques d’un alumne de 4t curs del grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) d’EUSES.

En la visita posterior que personal d’EUSES va fer a la instal.lació es va constatar l’interès perquè les pràctiques es concretessin en l’àmbit de la gestió esportiva, considerant que des d’aquí es pot aportar una molt bona experiència als alumnes que es vagin acollint.