Conveni per allotjar als familiars dels malalts de Càncer de Roses a Cost Zero

Hotel IBIS Budget

La Fundació Roses contra el Càncer sempre, des de la seva creació, ha treballat per ajudar als malalts i familiars dels malalts de càncer. Ara, donant un pas més enllà, ha aconseguit poder allotjar als familiars en un hotel de franc mentre els pacients reben tractament al centres sanitaris de Girona

Hotel IBIS Budget
Hotel IBIS Budget

La Fundació Roses Contra el Càncer i l’Hotel IBIS Budget han signat un conveni per a portar a terme el Projecte “HOTEL COST ZERO”en el que s’oferiran habitacions als familiars dels malalts de càncer de Roses quan els malalts siguin tractats a l’Hospital Josep Trueta de Girona o l’Hospital Santa Caterina de Salt.

Amb aquest acord es vol facilitar l’allotjament d’aquells familiars que realitzen tasques de cuidadors principals i que, degut a la llunyania dels hospitals de Girona, han de desplaçar-se diàriament a l’hospital per a donar suport i acompanyament al malalt ingressat.

L’Hotel IBIS Budget de Girona posa a disposició de la Fundació Roses contra el Càncer habitacions del seu hotel per a que els familiars puguin descansar o dutxar-se.

Els familiars podran optar a aquest servei gratuïtament per a estades de curta durada. L’equip tècnic de la FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER valorarà les necessitats socio-econòmiques de cada família abans de concedir l’ajuda i determinarà el temps de l’allotjament depenent de cada situació concreta.