Convergència de Roses fa campanya pel #SiSi

CiU #SiSi

Mentre el president del govern espanyol i del Partit Popular, Mariano Rajoy, afirma a Barcelona que no hi haurà consulta el grup municipal de Convergència de Roses surt al carrer a fer campanya a favor del #SiSi

CiU #SiSiDurant tot el matí d’avui diumenge 26 de gener, el grup de Convergència Democràtica de Roses ha estat parlant amb els veïns del municipi que s’han acostat fins a la carpa que tenien instal·lada al costat del Mercat Cobert de Roses.

El mateix cap de setmana que la plana major del Partit Popular ha estat celebrant la seva convenció en contra de la consulta i del sentiment sobiranista de bona part de la població catalana, a Roses s’ha fet campanya pel #SiSi. Els militants i simpatitzants de convergència democràtica del municipi que han estat a la carpa informativa han pogut parlar amb molts veïns i donar les seves raons que fonamenten el dret a decidir i les respostes afirmatives de les preguntes que tindrà la consulta.

Des de Convergència de Roses es vol destacar el bon ambient i la bona predisposició i valoració de tothom que s’ha acostat a la carpa.