Convocada la dotzena edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà

Premis Emprenedors de l’Alt Empordà 2020

Uns Premis Emprenedors que es lliuraran per primer cop al Teatre Municipal de Roses el dia 22 de maig

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. El termini de presentació de candidatures és del 2 de març fins al 20 d’abril.

Aquests guardons d’emprenedoria es distribueixen en cinc categories.

  • Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari/a empordanès/a menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada.
  • Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa de l’Alt Empordà més viable, innovador i amb major potencial de creixement.
  • Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis:

            – Estudiants d’ESO

            – Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius

  • Premi a la Innovació, per a aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos.
  • Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos.

El lliurament dels premis es farà per primer cop a Roses, el dia 22 de maig, al Teatre Municipal. Aquesta convocatòria està impulsada l’AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), el Setmanari de l’Alt Empordà, Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’Ajuntament de Roses.

Les bases d’aquest convocatòria es poden descarregar a l’adreça clicant AQUÍ.