Convoquen una manifestació de protesta contra el nou Pla d’Usos del serveis de les platges de Roses

Certificacions EMAS i ISO 14001

Platja de Santa Margarida, Roses

Comerciants, entitats i ciutadans de Santa Margarida faran un acte de protesta contra el nou Pla d’Usos aquest proper dilluns davant l’Ajuntament de Roses

Pla d'Usos dels serveis de temporada a les platges de Roses
Platja de Santa Margarida, Roses

L’Associació de Comerciants de Santa Margarida, així com altres entitats i ciutadans de la marina residencial de Roses tenen previst celebrar una manifestació, aquest proper dilluns, 27 de març, davant de l’Ajuntament a les 19:30 hores, perquè no veuen bé que “s’eliminin, per decisió política, les escoles nàutiques que hi havia ubicades una a la platja del Rastrell, i l’altra a la platja de Santa Margarida”, ha afirmat Ricardo Moraes, president de l’Associació de Comerciants. Moraes assenyala no entendre que “es treguin aquests escoles si volem que Roses sigui la millor destinació esportiva nàutica de la costa catalana”.

Moraes es lamenta que “no hi ha cap tipus d’acostament per part de l’Ajuntament cap a nosaltres quan es prenen decisions que ens afecten a moltes de les empreses que hi ha al poble”. I per aquest motiu demana a l’equip de govern que “reflexioni abans de fer mal a l’esport nàutic i a les persones que el practiquen”.

El president de l’Associació de Comerciants de Santa Margarida també es queixa que no s’hagi tingut en compte cap de les propostes presentades per minimitzar la problemàtica del top manta, com “l’ocupació del passeig marítim amb les terrasses del restaurants i els hotels”, per exemple.

Aquesta disconformitat pel nou Pla d’Usos ((PUT) també la va fer pública ahir la totalitat dels grups municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Roses.