Suquet de peix de Rose

Coplazz protagonitza el tercer concert del 3er cicle ‘Música al Castell de Llers’

Rose Guillen i Santi Escura, duo component de Coplazz, actuen aquesta nit al Castell de Llers

CoplazzVan unir les seves carreres musicals a principis de l’any passat, al gener de 2015, després d’una gran trajectòria en diferents formacions musicals. I Rose Guillén i Santi Escura van passar a nomenar-se Coplazz.
I Coplazz és això, la unió del piano d’ell, de Santi Escura, amb la veu d’ella, de Rose Guillén. Una unió que va néixer, que es va crear, per la necessitat de fusionar diferents cultures musicals que els han acompanyat des que van iniciar el seu camí musical junts.

I gèneres musicals com el flamenc, la copla, el jazz, el soul, el blues o el clàssic són els que interpretaran aquesta nit de dissabte la Rose i en Santi, Coplazz, en el tercer concert del cicle ‘Música al Castell de Llers’.

Un concert en format petit, on els músics cuiden els detalls, l’estètica, la interpretació, la posada en escena per capgirar el conegut i el que ja s’ha fet…

El concert s’iniciarà a les 23 hores, sent l’entrada gratuïta. Hi haurà servei de bar, i en cas del mal temps l’espectacle musical es portarà a terme a la Sala Noble.