Cor Alegria, o com compartir a Roses l’Evangeli de manera espectacular

Cor Alegria
El Cor Alegria durant la seva actuació dissabte al Teatre de Roses

El Cor Alegria va oferir un gran concert, gratuït, de Gospel al Teatre Municipal de Roses

Cor Alegria
El Cor Alegria durant la seva actuació dissabte al Teatre de Roses

És diu Judit Cortès i amb només 20 anys està al capdavant d’una cinquantena de persones, les que conformen el Cor Alegria. Un Cor que “va néixer per donar el missatge del Gospel, que molta gent coneix la paraula Gospel, però que quasi bé ningú sap exactament a què es refereix, i Gospel vol dir Evangeli, la Paraula de Déu, i compartir l’Evangeli és la nostra principal motivació”, va explicar la Judit per afegir que “la volem donar a conèixer arreu, allà on ens convidin”.
I dissabte al vespre és el que va fer aquest Cor, compartir l’Evangeli en un Teatre Municipal de Roses que va registrar gairebé un ple d’assistència.

Els aproximadament cinquanta membres del Cor Alegria, composat per les veus dels sopranos, contralts i tenors, els músics del baix i guitarra, del piano, un violinista, dos saxofonistes, i la bateria van sortir a l’escenari amb molta energia “moltes ganes de cantar, de donar tot el que té, sobretot al Senyor, i ganes de transmetre tot el que Ell és”, va explicar Cortès abans de l’actuació.

I ganes com bona música en van posar. La Judit va dirigit al Cor Alegria, però també al públic, que ja des del primer moment els va fer aixecar per a que els assistents interactuessin amb el públic, de tal manera que aquet grup musical, que va néixer al bressol de l’Església Evangèlica Baptista de Figueres, va fer gaudir d’una bona vetllada de Gospel, d’Evangeli, al respectable.