Correbous de Roses, no va passar cap desgràcia perquè Déu no va voler

Festa Major de Roses

Per segon any consecutiu el Correbous de la festa major de Roses es va celebrar al recinte firal amb una gran existència de públic

Festa Major de Roses
Moment en que el bou agafa al jove rosinc

Un jove va ser empaitat per un dels bous durant el tradicional Correbous de la festa major de Roses. Tot i que les imatges esgarrifoses (veure galeria d’imatges) i, perquè no, espectaculars, poden fer pensar el contrari, el jove rosinc que va ser agafat, empaitat i rebolcat per una de les vaquilles no va patir cap lesió greu. Això sí, el cos de ben segur que el va quedar bé contusionat.

Sortosament al noi no li va passar res, i com dirien els defensors dels animals, “al bou tampoc”. I com argumentaria el més fervors dels religiosos “no va passar cap desgràcia perquè Déu no va voler”. En aquest cas, Déu i la Mare de Déu de l’Assumpció, ja que ahir se celebrava la seva festivitat.

El correbous de Roses és un dels pocs que se celebra a les comarques gironines i el seu origen data dels anys 80, quan es va produir  l’agermanament entre Roses i el municipi de Beas de Segura, a la província de Jaén.

Ahir per l’emplaçament on es va celebrar el Correbous van passar més de 2.000 persones.

La jornada taurina que a l’igual que en edicions anteriors de la festa major, es va celebrar durant al matí de 10 a 12 hores, i a la tarda entre les 16 i 18 hores, va ser organitzada per l’Associació Taurina Vila de Roses