Sense correbous ni empaitada els regidors del PP de Roses no assistiran a cap acte oficial de la Festa Major

Manel Escobar, portaveu del PPC a l'Ajuntament de Roses

Una mesura que portaran a terme els regidors Populars de Roses en protesta per la supressió del correbous i l’empaitada d’ànecs

Manel Escobar
El portaveu del PPC a l’Ajuntament de Roses, Manel Escobar

Ni al lliurament del Dracma, ni a l’ofici solemne, ni a cap altre protocol·lari de la Festa Major de Roses assistiran els dos regidors del PP de l’Ajuntament, ni cap altre membre del partit.

Una absència en els actes oficials o protocol·laris de la Festa Major que la portaran a terme els edils del Partit Popular de Catalunya a Roses “en senyal de protesta per la supressió de l’empaitada d’ànecs i el Correbous, que per primera vegada en més de 30 anys no se celebrarà al menys una d’aquestes dues activitats i festives i amb gairebé cent anys de tradició, com és el cas de l’empaitada”, ha afirmat el portaveu del PP a l’Ajuntament de Roses, Manel Escobar.

Recordem que al mes de març es va aprovar una moció impulsada pels socis de CDC a l’equip de govern, Gent del Poble, i a la que es va sumar el principal partit de l’oposició, ERC amb els seus quatre regidors, per declarar Roses com a Vila respectuosa vers els animals, i  per tant no poder celebrar-se cap acte lúdic amb animals.
Una moció que va necessitar dues votacions i en la que el PP es va manifestar totalment en contra des d’un bon principi. Tant és així que ja van anunciar, i tornen a reiterar que si els Populars tornen a governar a Roses “hi tornaran haver-hi les ‘vaquilles’ i l’empaitada d’ànecs”, va afirmar Escobar.

“Les Barraques de la Festa Major hi són gràcies al PP”

Que l’empaitada d’ànecs i el correbous es tornaran a celebrar si el PP governa a Roses “és tant cert com que les Barraques del recinte firal de l’antic càmping Bahía va ser una iniciativa del Partit Popular quan governàvem amb el Partit Socialista”, ha destacat Manel Escobar.
Les Barraques és avui dia un dels espais que atrau a multitud de gent cada vespre-nit durant les Festes, esdevenint, sens dubte, en el centre neuràlgic de la Festa Major ja que combina les fires, les atraccions, els concerts i les barraques de les colles de Carnaval. Combinació que fa possible que els assistents puguin ballar, menjar, beure, jugar, cantar… I tot, en un mateix espai.

Exit mobile version