Corren nous i bons temps a la Bicicletada Popular de Roses

Bicicletada Popular de Roses

Sortida de la XVIII Bicicletada Popular de Roses

Esdevé un èxit el lloc de concentració i el canvi de recorregut de la XVIII Bicicletada Popular de Roses

Bicicletada Popular de Roses
Sortida de la XVIII Bicicletada Popular de Roses

Les obres de reurbanització que s’estan portant a terme a la Rambla Riera Ginjolers va provocar que AROFES Roses Festes, canviés el lloc de sortida i arribada de la XVIII Bicicletada Popular.

Es va fer al passeig Marítim, concretament al Monument dels Pescadors. Els gairebé 300 participants van sortir i arribar al passeig enmig de molta gent que hi passejava per la zona durant el matí d’ahir, 1 de maig.

I no hi ha millor manera de difondre i promocionar una activitat que quan la veu multitud de gent mentre es desenvolupa. Per aquest motiu, l’Associació Rosinca de Festes  “demanarà a l’Ajuntament poder fer futures edicions des d’aquí, des del passeig”, van afirmar en Ferran Prats i la Marisa Fernández, nous membres de la Junta d’AROFES Roses Festes.

Prats i Fernández fa 7 anys que hi participen amb l’Associació Rosinca de Festes en la processió de Setmana Santa com a manaies i des de l’entitat se’ls va demanar si volien entrar a la Junta, per implicar-se en l’organització de les diferents activitats que organitza AROFES al llarg de l’any, “i no ho vam dubtar, ja que si sempre estàvem en totes les activitats vam pensar que podíem donar idees noves, com per exemple la Bicicletada, i ajudar a donar-li un nou impuls”, va afirmar Ferran Prats.

I sembla ser que el van aconseguir introduint les dues novetats, el lloc de concentració primer i el canvi de recorregut després, ja en lloc d’anar cap al mar, els ciclistes es van dirigir, “per camins senyalitzats de cicloturisme” cap a la muntanya. Un recorregut de 15 km que els va portar a prop dels Estanys de Vilaüt, on es va parar per menjar i beure per recuperar forces en un avituallament preparat per a l’organització, per després fer el camí de tornada.

I quan els ciclistes van arribar una altre cop al Monument dels Pescadors se’ls va oferir a tots un esmorzar mentre gaudien de les havaneres del grup Els Pescadors de Roses, els quals tampoc van a faltar a aquesta cita ciclo esportiva familiar.

Els més de 100 participants d’aquesta activitat respecte a tot just fa un any dóna entendre que corren nous i bons temps a la Bicicletada Popular de Roses.