“El Cosidor de La Marató” de Roses recapta 512 euros

La Marató de TV3

Les costureres de "El Cosidor de La Marató"

L’Associació de Costura i Labors se solidaritza per tercer any consecutiu amb La Marató de TV3

La Marató de TV3
Les costureres de “El Cosidor de La Marató”

Són una trentena de dones de Roses les que es reuneixen cada setmana dins l’Associació de Costura i Labors per gaudir de la seva afició, cosir. Són costureres que un cop a l’any anomenen la seva entitat com “El Cosidor de La Marató”, amb una finalitat ben explícita, col·laborar amb La Marató de TV3 amb una parada que ubiquen des de fa tres anys a tocar al mercat setmanal de la fruita, per això durant les darreres setmanes s’han dedicat a part de confeccionar peces de roba “a fer cistelleria, fetes amb paper i cartró i d’altres manualitats que les hem venut amb un preu simbòlic”, va dir Lluïsa Guzmán, membre de l’entitat.

En total van recaptar 512 euros, “una quantitat menor que l’any passat, ja que no sabem perquè, però enguany ha passat menys gent per aquí, pel mercat de la fruita”, va dir Guzmán.
Tant és Lluïsa, l’important és, com diu la dita, participar i l’Associació de Costura i Labors de Roses, “El Cosidor de La Marató”, ho fa, com totes les entitats que se solidaritzen amb La Marató de TV3, de manera excel·lent.