El Costa Brava Food Truck va ser molt visitat durant la seva estada a Roses

Costa Brava Food Truck
El Costa Brava Food Truck a la plaça Catalunya de Roses durant l'audició de sardanes

Divendres va ser al passeig marítim pel concert de Rosario i dissabte a la plaça Catalunya durant l’audició de sardanes

Costa Brava Food Truck
El Costa Brava Food Truck a la plaça Catalunya de Roses durant l’audició de sardanes

El Costa Brava Food Truck es dedica a promocionar el territori, és a dir la Costa Brava, Girona i el Pirineu gironí. Una difusió que es fa a través de la gastronomia i els vins de la nostra terra, vins de la DO Empordà.
Una iniciativa impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i de Girona Excel·lent composada per l’autocaravana de menjar on serveixen la beguda i els tastets,  i un mostrador que fa les funcions d’oficina de turisme.

I la manera de fer-ho és assistint a esdeveniments culturals i festius. I a Roses va ser divendres passat al passeig marítim, a tocar el Cafè Si Us Plau, aprofitant el concert de Rosario al Festival Sons del Món, i dissabte a la plaça Catalunya durant l’audició de sardanes.
I segons la Noemí Morales, una de les noies que es dedica a vendre el territori dins la Food Truck, l’afluència de gent que es va apropar a l’autocaravana “ha estat molt bona, divendres va ser un dia pot ser que no havia tanta gent predisposada a fer un tast de vi, però dissabte va ser fantàstic, hem tingut moltíssima gent, de diferents nacionalitats, sobretot francesos, anglesos i algun alemany a part de la gent de casa”.

I en aquest mostrador la gent que s’hi va apropar a la Food Truck va poder obtenir informació d’activitats enoturístiques que poden fer a casa nostra, i a les persones que van comprar tiquets se’ls va regalar uns cupons de descompte per poder gaudir en diferents cellers o restaurants.