Cotxes clàssics per a la gent ‘clàssica’ de Roses

25è aniversari de la Residència Pi i Sunyer de Roses

La Residència Pi i Sunyer de Roses va acollir una concentració de cotxes clàssics dins els actes de celebració del seu 25à aniversari

La Residència Pi i Sunyer va acollir una concentració de cotxes clàssics amb motiu del seu vint-i-cinquè aniversari

25è aniversari de la Residència Pi i Sunyer de Roses
La Residència Pi i Sunyer de Roses va acollir una concentració de cotxes clàssics dins els actes de celebració del seu 25à aniversari

Aquest any 2017 la Residència Pi i Sunyer de Roses compleix 25 anys de vida al servei de la gent gran . Una efemèride que el centre geriàtric està celebrant com cal al llarg de l’any. Al més de març es va encetar la commemoració amb la inauguració d’una exposició de fotografies sobre la seva història i un dinar que van poder gaudir els usuaris.
Dos mesos més tard, al maig, van tenir lloc al llarg i ample del complex residencial els primers Jocs Olímpics de l’Alt Empordà per a la gent gran, amb la participació de diferents centres provinents d’arreu la comarca.

I al juny es va celebrar una Fira d’Entitats Socials. I aquest passat diumenge la commemoració del 25è aniversari va continuar amb una concentració de cotxes clàssics, i per la qual es va comptar amb la col·laboració del Motor Club Tocats pels Clàssics, que van portar cotxes de l’època en que els usuaris de la Residència Pi i Sunyer eren joves. Així, va esdevenir un trobada de cotxes clàssics amb gent ‘clàssica’ de Roses.

“Dins dels actes que van programar per celebrar el 25è aniversari de la Residència va ser una trobada de cotxes clàssics, i ens van posar en contacte amb els responsables del Motor Club Tocats pels Clàssics, els quals van accedir-hi des del primer moment en fer aquesta concentració, i per la qual cosa els vull agrair especialment, així”, va afirmar el director de la Residència Pi i Sunyer, Josep Marés.

I és que precisament, durant la trobada, on es van concentrar cotxes molt antics i d’altres més ‘jovenets’, els avis i àvies van poder donar un tomb pels carrers de Roses fins arribar al por esportiu per recordar, segurament, aquells temps que ja no tornaran. En arribar al centre tothom, usuaris, familiars i visitants van poder gaudir d’un bon aperitiu.

Amb la concentració de cotxes antics no s’acaba la commemoració d’aniversari del centre geriàtric de Roses, ja que per a mitjans de novembre, “encara no tenim una data definida, i serà un acte que no volem anunciar res sobre el mateix perquè l’hem d’acabar d’enllestir”, va assegurar Marés.

El que no hi ha dubte, al tractar-se de l’acte de clausura del 25è aniversari de la Residència Pi i Sunyer de Roses, és que no deixarà indiferent a ningú.