Creix l’oferta de l’Escola de Negocis de la FOEG amb 28 cursos aquest any, 9 més que el 2013

Cursos de la FOEG
Alumnes en un curs d'idiomes que s'està impartint a Girona

Es potencien els cursos en l’apartat d’idiomes, habilitats directives i màrqueting

Cursos de la FOEG
Alumnes en un curs d’idiomes que s’està impartint a Girona

La formació és bàsica i l’oferta de l’Escola de Negocis de la patronal FOEG (ENF) creix cada vegada més i s’adapta a les demandes actuals. Del gener fins al juny s’han dut a terme 16 cursos, i de setembre a desembre se n’han programats dotze més. En total, s’ofereixen aquest any 28 cursos, mentre que l’any 2013 n’hi havia 19.

Els idiomes, les habilitats directives i el màrqueting són tres pilars claus per a les empreses i l’ENF ha potenciat aquest any alguns apartats específics com l’anglès per a negocis i ha incrementat també els cursos adreçats a habilitats directives amb formació sobre estratègies de models de negocis, que se suma a alguns dels que ja s’oferien com el desenvolupament directiu i lideratge, el treball en equip, les prestacions eficaces i la negociació.

En l’apartat de màrqueting, un dels nous és l’e-commerce, la compra i venda per mitjans electrònics que cada dia s’utilitza més. També s’ofereix un curs de retail i com vendre de forma eficient. Els cursos es porten a terme a Girona i alguns a la seu de les mateixes empreses. A l’apart de Business La Salle, s’inclouen cursos de gestió financera, emprenedoria, habilitats directives i gestió de projectes.

A més dels cursos, també s’han programat seminaris sobre vies de creixement i com activar-les; el valor dels diners per a pares i fills; tenir cura de la reputació online per aconseguir més vendes; i la investigació de mercats a Internet per a l’anàlisi de la competència i de la nostra pròpia marca. Es poden consultar els cursos i seminaris a la plana web de la FOEG.  www.foeg.cat

L’Escola de Negocis de la FOEG (ENF) té l’objectiu d’oferir formació per a executius per mitjà de cursos que tinguin un format curt i una aplicació per als problemes o millores que requereixen actualment les empreses.

Moltes vegades es difícil dins el món laboral trobar temps per millorar o actualitzar la formació i l’ENF ofereix solucions per mitjà d’una oferta de formació molt diversa, de formats molt específics i pràctics, també a preus assequibles i aprofitant tots els mitjans de bonificació com la tripartida o descomptes específics per a autònoms que no compten amb cap ajuda oficial. A més dels cursos, l’ENF organitza jornades informatives sobre temes d’activitat fiscal, laboral, energètica i legislativa, entre altres, que a la vegada serveixen per estar constantment al dia dels problemes i dificultats , i com a patronal ajudar a generar posicionament i actuar en defensa dels interessos empresarials i territorials de les comarques de Girona.