Es crema a Roses un segon vehicle en menys de 24 hores

Furgoneta es crema a Roses

La furgonesta estava estacionada al carrer Montnegre de Mas Mates quan es va calar foc

Es crema una furgoneta en un carrer de la urbanització de Mas Mates quan Roses estava immersa en la celebració de la desfilada nocturna de divendres del Carnaval

Furgoneta es crema a Roses
La furgonesta estava estacionada al carrer Montnegre de Mas Mates quan es va calar foc

Quan Roses celebrava la desfilada nocturna del divendres, quan tot era festa per l’Avinguda de Rhode, en una altre punt de la població el que menys hi havia era festa.

Es portaven poc més de 30 minuts de de passada quan la Policia Local i el Bombers van rebre l’avís que s’havia calat foc en un vehicle estacionat en el carrer Montnegre, un petit vial sense sortida de la urbanització de Mas Mates, a tocar a l’antic càmping Bahía.

Tres dotacions dels Bombers i dues patrulles de la Policia Municipal es van desplaçar fins al lloc del sinistre, comprovant que el vehicle, una furgoneta Mercedes, estava sent devorat per les flames.

45 minuts després, al voltant de les 10:30 hores van donar extingit l’incendi, que no va provocar danys personals, però va cremar pràcticament tot el vehicle.

Aquest incendi és el segon que pateix un vehicle estacionat a Roses en menys de 24 hores, després del succeït ahir a la tarda en un Peugeot 306 que hi havia al pàrquing exterior de l’antic hotel Goya, a la Rambla Ginjolers.

I també és el tercer vehicle que en els últims 20 dies és víctima de les flames a Roses, ja que a la matinada del dia 25 gener es va cremar un Peugeot 206 al solar ubicat entre els carrers Llotja, Cap Norfeu i Pescadors.