Creu Roja és la institució mereixedora del Cinquè Guardó FADIR

V Guardó FADIR

Jordi Segura amb el V Guardó FADIR acompanyat de Montse Mindan, Manel Pons i Marc Danès

FADIR homenatja els voluntaris i voluntàries de la Creu Roja atorgant a l’entitat el seu cinquè guardó

V Guardó FADIR
Jordi Segura amb el V Guardó FADIR acompanyat de Montse Mindan, Manel Pons i Marc Danès

En un acte celebrat a l’hotel Risech el passat dissabte, el president de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, Manel Pons va lliurar el V Guardó FADIR al president de la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries, Jordi Segura. Una distinció que Pons va assegurar que l’entitat es mereix “perquè a pesar que al llarg del temps ha tingut moltes dificultats creiem que està fent una molt bona tasca gràcies als seus voluntaris, gent que treballa pels demés de manera anònima, gent que està dins la Creu Roja, dins de FADIR i dins d’altres moltes entitats són els qui va adreçat, en aquest cas donant-li el guardó a la Creu Roja, el nostre homenatge”.

El president de Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries, Jordi Segura, després d’agrair el reconeixement a l’entitat que representa del V Guardó FADIR, va destacar que “la Creu Roja intenta estar on se la necessita”, i va recordar que “la Creu Roja i la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses ens complementem, i hem realitzat accions de manera conjunta, com va ser repartir aliments durant una Setmana Santa”, desvellant que “actualment estem portant la teleassistència de senyores víctimes de la violència de gènere”.
Segura també va enumerar algunes de les moltes tasques que porta a terme Creu Roja segons les necessitats de la societat “com la que portarem a terme un altre cop aquest Nadal, i que és la campanya de Joguets”.

Manel Pons va fer entrega del V Guardó FADIR a Jordi Segura davant la presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Benestar Social, Marc Danès.

Guardons FADIR:

  • 2011 – Amapola Coll i Ferran Adrià
  • 2012 – Ciutat de Vacances Cala Montjoi i Rotary Club Roses-Empuriabrava
  • 2013 – Supermercats Caprabo de Roses
  • 2014 – Fundació Roses contra el Càncer
  • 2015 – Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries