Creu Roja Joventut de Roses vol “trepitjar fort” en contra de la drogoaddicció

Creu Roja Joventut de Roses s’ha proposat conscienciar als joves sobre el consum de drogues. Per aquest motiu, ha organitzat una caminada de Roses a Cadaqués que es portarà a terme aquest diumenge 7 d’abril

caminata_creu_roja_joventut“Trepitja fort, no donis la teva vida a les drogues” és el lema que portarà la caminada que organitza, per aquest diumenge, Creu roja joventut de Roses, amb la finalitat d’ajudar aquelles persones que han caigut a les drogues per circumstàncies de la vida i per tal d’ajudar a superar aquest problema a les persones que volen sortir-ne. Així també, té la la finalitat “de conscienciar als joves, en particular, i a la societat rosinca, en general, sobre el consum de drogues. Perquè la droga  està present a tot arreu, a baix de casa teva, al carrer del costat, a la cantonada… I el que volem fer amb aquesta caminada és dir a la gent que hem  d’estar alerta, què és una lacra que està fent molt de mal entre la joventut”, ha afirmat la presidenta de Creu Roja Joventut de Roses, Marina Guillen.

Aquesta activitat, que consisteix en una caminada social, patrimonial i cultural de Roses fins a Cadaqués, té un recorregut de 18km que recorrerà els indrets més màgics del Cap de Creus.

La caminada, la qual la seva ruta ha estat dissenyada pel jove esportista rosinc, component del Team Raid Illa de Rodes, Francesc Torrent, està oberta a la participació de tothom, des dels més petits fins els més grans. Es portarà a terme diuemnge vinent, 7 d’abril i se sortirà des de l’aparcament del port esportiu a les 9 del matí, sent l’hora aproximada de l’arribada a Cadaqués les 5 de la tarda.
El preu de l’ inscripció és de 6 euros, que inclou una samarreta de record de la caminada, l’autobus de tornada a Roses i avituallaments de fruita i aigua. El dinar, però, se l’haurà portar cadascú de casa.

Les inscripcions es poden fer a la Drogueria Ferdy, Gran Via Pau Casals nº 167; a la seu social de la de Creu Roja Roses, ubicada a la Gran Via Pau casals, davant de Garatges Puig i el Pa Fi; i a la Papereria Empordà, c/ Doctor Arruga nº 18, al costat del Mercat Municipal.