La Creu Roja de Roses endega una campanya de joguines per aquest estiu

Creu Roja Roses-Castelló d'Empúries

La campanya de joguines es va iniciar el passat dijous i romandrà fins el proper 22 de juny

Creu Roja Roses-Castelló d'EmpúriesA 240 nens i nenes de 97 famílies de Roses va repartir joguines la Creu Roja a la campanya de Nadal. Llavors els joguets havien de ser nous. I ara, tal com va anunciar el president de la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries, Jordi Segura, durant la Festa anual de l’entitat, que es va celebrar el passat mes de maig,  l’entitat humanitària porta a terme una a les portes de l’estiu.

Una campanya de joguines en aquest temps, l’estitu, ja que“ és una època d’esbarjo per a la mainada i en la que poden gaudir de les joguines”, va dir Segura, però a que diferència de la campanya de Reis, “aquesta vegada no és necessari que siguin nous, sabem de famílies que tenen joguines amb les que ja no juguen els seus fills i estan en molt bon estat”.

Així, les persones interessades en solidaritzar-se amb els nens i nenes necessitats de Roses poden portar les seves joguines de dilluns a divendres en horari d’11 a 13 hores i de 18 a 20 hores al carrer Madrid, nº 24, que és on esta un magatzem de la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries.