El creuer Seabourn Odyssey arriba a Roses amb gairebé 800 persones a bord, entre turistes i tripulació

Temporada de creuers excel·lent

El creuer Seabourn Odyssey fondejat a la badia de Roses

El Seabourn Odyssey és el tercer creuer de la temporada que arriba al port de Roses, després de l’Ocean Nova i el Tui Discovery

Creuer Seabourn Odyssey
El creuer Seabourn Odyssey fondejat a la badia de Roses

Seabourn és una companyia de creues fidel al port de Roses, i un dels seus nous creuers, el Seabourn Odyssey, de bandera de Bahames i procedent del port Barcelona, amb 446 passatgers i 346 tripulants, ha arribat aquest matí a la badia de Roses on ha fondejat a les 7 del matí.

I com és la primera vegada que arriba al port de Roses, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Turisme,  Fèlix Llorens, han pujat a bord per fer-li entrega al capità del vaixell de la protocol·lària Metopa, que és un ni més ni menys que un recordatori del seu pas pel port rosinc.

El vaixell romandrà fins al vespre en aigües rosinques donant l’oportunitat a les gairebé 800 persones que porta el vaixell a fer un volt per la Vila, la comarca de l’Alt Empordà i la resta de la demarcació de Girona. En aquest cas, “la majoria dels passatgers d’aquest creuer, tot i que tenen excursions programades no fan ús, i la majoria baixen a fer un volt per la Vila, i la resta ni baixen del vaixell”, ha manifestat Llorens.

El Seabourn Odyssey que es el tercer vaixell que arriba en aquesta temporada de creuers al port de Roses, després de l’Ocean Nova a l’abril i el Tui Discovery el passat mes de juny, té previst salpar a les 17 hores en direcció a Séte, el port de la Costa Blava, a França.