Crida de Càritas Roses als voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments

Gran Recapte d’Aliments a Roses

Es necessiten al voltant de 200 voluntaris per fer el Gran Recapte d’Aliments en 8 supermercats de Roses

Gran Recapte d’Aliments a RosesEl divendres, 30 de novembre, i el dissabte, 1 de desembre,  el Banc dels Aliments té torna a organitzar el Gran Recapte d’Aliments a tot Catalunya, una iniciativa solidària envers els més desfavorits coordinada a Roses des de Càritas.

I l’entitat humanitària a Roses fa una crida als voluntaris per participar en aquest Gran Recapte, per poder portar-lo a terme als dos supermercats Bon Preu, als dos Condis, al Caprabo de dins la població, el Carrefour, el Lidl i el Mercadona. Per la seva banda, els dos establiments Spar, els dos Dia i Bon Àrea, habilitaran un espai de recollida d’aliments.

Són 8 supermercats pels qual “necessitem al voltant de 200 voluntaris per poder fer els tres torns previstos, un al matí, el segon al migdia i l’últim a la tarda fins l’hora de tancar, ja que els supermercats fan de 9 del matí a les 8del vespre”, ha afirmat el president de Càritas Roses, Enric Ferré.

Així, els interessats en donar un cop de mà poden contactar amb l’oficina de Càritas Roses al següent telèfon 972 15 35 86.

Entre els aliments que demana Càritas per aquest Gran Recapte hi són els bàsics per poder abastir el Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Roses “com llet, arròs, oli, pasta, sucre, llaunes de conserves i aliments per a la mainada”, ha assenyalat Ferré.

Cal destacar que enguany també es pot donar aliments a través d’internet fent un donatiu de 5, 10 o 25 € per adquirir un dels tres lots que s’ofereixen.

L’any passat, en el Gran Recapte celebrat a Roses es va aconseguir la xifra de 10.400 kg d’aliments.