Crida de Càritas Roses als voluntaris per al recapte d’aliments de demà divendres i dissabte

Recapte d'aliments a Roses
Voluntaris classificant aliments durant l'últim recapte d'aliments fet a Roses

De moment Càritas Roses disposa de voluntaris per fer poder fer el recapte d’aliments en tres supermercats i si haguessin més es podria fer en altres centres comercials i menys temps hi serien els voluntaris ajudant

Recapte d'aliments a Roses
Voluntaris classificant aliments durant l’últim recapte d’aliments fet a Roses

Al supermercats Condis, Mercadona i el Caprabo de la C-260 són els centres comercials  on té previst organitzar demà divendres i dissabte un recapte d’aliments Càritas Roses. Son només tres supermercats “perquè de moment no tenim més voluntaris”, ha afirmat l’actual president de Caritas, Enric Ferré, el qual fa una crida a tots les persones que vulguin donar un cop de mà, ja que “si tenim més voluntaris s’aconseguiria dues coses. La primera poder fer més supermercats, i la segona quan més hi siguin menys temps hauran d’estar ajudant als supermercats”, ha explicat Ferré.

Els aliments que més es requereixen en aquest recapte “són els de sempre, oli, llet, llegum, tot i que tots els aliments són benvinguts, però a l’entrada dels supermercats els voluntaris ja donaran la informació sobre quins són aquells que més es requereixen actualment”, ha desvetllat el president de Càritas Roses.

Totes les persones que vulguin participar en aquest recapte com a voluntaris pot dirigir-se al Centre de Distribució d’Aliments, situat al carrer Fleming, nº 32, de Roses.