El Cristalería Roses es proclama pentacampió del Campionat de Futbol Platja de la Vila

XXI Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses

Els jugadors del Cristalleria Roses celebrant el seu pentacampionat

El Cristalería Roses guanya per cinquena vegada a la XXI edició  del torneig de futbol platja en la final al Serralleria Blanco

XXI Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses
Els jugadors del Cristalería Roses celebrant el seu pentacampionat

Roses va acollir el passat dissabte a la platja de la Punta el XXI Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses. Va esdevenir una jornada on es van donar cita esportistes, familiars, amics i companys per gaudir d’un torneig amb molta tradició a Roses, ja que porta més de dues dècades celebrant-se.

I un total de 13 equips, un més que l’any passat, es van inscriure enguany per participar, destacant que el tretzè equip, el Playitas Resort-El Palmeral és de les Illes Canàries, concretament de Las Palmas, que aprofitant que els seus jugadors són uns dies de vacances a Roses van decidir participar.

I de bon matí, pels dos camps de futbols que es va muntar per disputar el campionat, ja es tenia clar qui seria el guanyador, “el Cristaleria Roses”, vam sentir més d’un cop, ja que el Piscines Gutièrrez va participar amb l’equip juvenil, ja que els jugadors del primer equip van ser els encarregats d’organitzar el torneig, amb el capità Dani Haro al capdavant.

I efectivament, el Cristalería Roses, amb alguns jugadors entre les seves files que disputen la Lliga Nacional de l’especialitat, partit que jugava, partit que guanyava. I així es va plantar a la final.

Per l’altra banda del quadre va ser l’equip del Serralleria Blanco el que va desfer de la resta de rivals per tenir l’oportunitat de conquerir el trofeu de campions. Però, el Cristalería no li va donar opció. Entre que va jugar millor, tenia millor fons de banqueta  i la mala sort (varies vegades va estavellar el Serralleria la pilota al pal), va fer que els de verd aconseguissin durant el partit un matalàs gols suficients per no patir per la victòria, la qual va aconseguir per un còmode 7-2.

Una victòria que els fa ser pentacampions d’aquest campionat. 4 de manera consecutiva i el cinquè aconseguit dissabte.

Peró, el Cristalleria Roses no va ser l’únic premi que es va emportar, ja que també va ser designat com a millor Equip Fair Play, i Pitu Labrador va ser escollit com al millor jugador. Boque, del Serralleria Blanco va ser mereixedor del premi al millor porter.

Assenyalar que els quatre primer equips d’aquest XXI Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses van rebre el seu trofeu. L’últim esglaó del podi va ser per l’equip de l’Hotel Risech, i el quart lloc pel de Cal Titó, del Mas Oliva.