Cristina Bech s’imposa a les primàries que Demòcrates de Catalunya a Castelló d’Empúries i Empuriabrava

Demòcrates de Catalunya a Castelló d'Empúries i Empuriabrava
Cristina Bech, al centre amb el vestit rosa, optarà a l'alcaldia de Castelló d'Empúries per Demòcrates de Catalunya

Les primàries es van dur a terme el passat dijous, 1 de setembre tant a Castelló d’Empúries i Empuriabrava

Amb una participació del 76,47%, Bech ha aconseguit el suport del 84,6% dels vots dels voluntaris demòcrates de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, mentre que Jordi Reitg i Franch, per la seva part, ha aconseguit el 15’4% dels vots.

Cristina Bech i Paola, un cop coneguts els resultats, va manifestar que “estic molt contenta del suport que m’han donat els companys de Castelló d’Empúries i Empuriabrava i agraeixo de tot cor el seu suport per a ésser alcaldable”.

La cap de llista de Demòcrates de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, ha assegurat que “l‘encàrrec que rebo, m’omple d’il·lusió”, a la vegada que “representa una gran responsabilitat per no decebre la confiança que els meus companys i companyes han dipositat en mi”.

A partir d’ara, ha afirmat Bech, “seguirem treballant per configurar la millor candidatura possible per al nostre municipi, transversal, perquè tant els veïns de Castelló com els d’Empuriabrava s’hi sentin representats, i sobretot, que doni resposta als problemes dels veïns amb una altra manera de fer.

Per la seva banda, Jordi Reitg, després de felicitar a Cristina per la seva victòria, i ha insistit en que “em poso a disposició a la seva disposició i de tota la candidatura per continuar enfortint el projecte, i fer-lo útil als veïns i veïnes de Castelló d’Empúries i Empuriabrava“.