C’s Roses aconsegueix una partida més social en els pressupostos del 2017

C's Roses

Les reunions entre l’equip de govern de Roses i els diferents grups de l’oposició ha possibilitat que s’incorporin als pressupostos municipals una partida per al nens discapacitats

C's RosesL’equip de govern de Roses, amb 5 regidors de CiU i 2 del Gent del Poble ha consensuat els pressupostos de 2017 amb els diferents partits de l’oposició, als quals se’ls ha donat l’oportunitat que incorporessin les seves propostes amb l’objectiu d’aprovar-los en una sessió plenària, com així va succeir dilluns passat.

I Ciutadans va demanar que hagués una partida per “contractar una infermera perquè els nens amb necessitats educatives especials de l’Associació Tramuntanets estiguin més ben atesos”, ha manifestat el regidor de C’s Roses, José Manuel Álvarez. Demanda que va ser incorporada als comptes municipals per l’any vinent.

Així, segons Álvarez, “gràcies a Ciutadans, els pressupostos municipals tindran una partida més social, amb una major dotació econòmica per a l’Associació Tramuntanets, que atén infants amb necessitats educatives especials”.
El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Roses ha explicat que les negociacions “es van centrar en aconseguir un compromís ferm per a millorar l’atenció d’aquests infants”, remarcant que “les propostes de C’s per als pressupostosde 2017 han anat clarament cap a la línia social”.

A més, Ciutadans ha aconseguit que l’equip de govern es comprometi a adaptar els gronxadors dels parcs infantils per a nens amb diversitat funcional. “Volem que qualsevol nen pugui gaudir de les instal·lacions municipals d’esbarjo”, ha conclòs Álvarez.