Fira de la Rosa de Roses

Cs Roses denuncia que l’Ajuntament va repartir propaganda separatista a la colla dels Reis del Carnaval 2018

Carnaval de Roses 2018
Aquesta és l'esquela que es va donar a la colla dels Reis del Carnaval 2018 i que aquests van repartir entre el públic

El portaveu Cs a l’Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez afirma que “van fer que els nens repartissin les esqueles del Rei Carnestoltes amb el nom ‘Llibertat Presos Polítics’ escrit a l’inrevés”

Carnaval de Roses 2018
Aquesta és l’esquela que es va donar a la colla dels Reis del Carnaval 2018 i que aquests van repartir entre el públic

El portaveu de Ciutadans) a l’Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez, ha carregat contra el govern municipal després que aquest hagi “fet que la colla guanyadora del carnaval 2017 reparteixi propaganda separatista” durant l’enterrament de la sardina celebrat el passat dilluns. “Van fer que els nens repartissin les esqueles del Rei Carnestoltes amb el nom ‘Llibertat Presos Polítics’ escrit a l’inrevés”, ha explicat.

Álvarez, assegura que “hi ha pares que ens han dit que ho denunciaran” perquè “ningú havia acordat repartir aquest fulletó ni els havien informat que ho haurien de fer”. Per al regidor, aquesta decisió del govern municipal “és una politització intolerable” d’una festa que “hauria de ser de tots i per a tots”.

Per això, Álvarez demanarà “responsabilitats” i exigirà al govern municipal “que informi del nombre de fulletons que van repartir, el preu i com els van pagar”.
A més, també reclama “una disculpa pública” perquè “han enganyat els nens”, remarcant que l’equip de govern que “són els primers que van fer unes xapes dient Per Carnaval no tot s’hi val”.