Inici Actualitat Cs Roses proposa que el sector cultural no pagui per usar les...

Cs Roses proposa que el sector cultural no pagui per usar les instal·lacions municipals quan es reprengui l’activitat

La regidora de Cs a l'Ajuntament de Roses, Maribel Machado

La regidora de Ciutadans (Cs), Maribel Machado, demana també la simplificació dels tràmits per a la realització d’activitats escèniques, musicals, arts visuals i altres activitats culturals

“La pandèmia de la Covid-19 ha castigat severament el sector de la cultura i hem de tenir mesures previstes per a rellançar-lo des del primer minut que acabin les restriccions a les quals es veu sotmès”. Així s’ha expressat la regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Roses, Maribel Machado, per a justificar la presentació d’una moció en la qual proposarà que el sector cultural estigui exempt del pagament de les taxes corresponent a l’ús de les instal·lacions municipals per a oferir les seves propostes escèniques, musicals, arts visuals i qualsevol activitat cultural.

Machado ha exposat com en l’actualitat “a nivell municipal no hi ha cap mena de mesures de suport que facilitin la sortida de la crisi per a aquest sector”, d’aquí la seva reivindicació per a impulsar iniciatives que permetin ressorgir l’activitat cultural en el municipi. En la moció presentada pel partit taronja també se sol·licita que l’Ajuntament es comprometi a promocionar i difondre tots els actes que es programin en el municipi i a simplificar els tràmits burocràtics per a la realització de totes les activitats culturals que es projectin.

“El sector cultural va aplicar totes les mesures sanitàries des del primer moment i ha anat complint amb tots els requeriments i, no obstant això, se l’ha abandonat”, ha manifestat la regidora. Machado ha reclamat, així mateix, diligència en l’aprovació de mesures amb la finalitat d’aconseguir que el sector gaudeixi de mesures de suport i recuperació a partir del mateix moment en què comencin a aixecar-se les restriccions que ara impossibiliten l’obertura al públic de les seves activitats.

Exit mobile version