Cs Roses s’obre a negociar amb l’alcaldessa el pressupost de 2018 per combatre el top manta

Top manta

Un manter oferint la seva mercancia als vianants del passeig marítim de Santa Margarida

El portaveu municipal, José Manuel Álvarez, celebra que l’alcaldessa hagi decidit atallar aquest “greu problema que no s’arregla solament amb més policia”

Top manta
Un manter oferint la seva mercancia als vianants del passeig marítim de Santa Margarida

El portaveu municipal de Ciutadans Roses, José Manuel Álvarez, s’ha obert a negociar amb l’alcaldessa Montse Mindan la modificació d’una partida pressupostària per permetre la contractació de més policies i eradicar “el greu problema en què s’ha convertit el top manta”. No obstant això, ha matisat que el fenomen  “no se soluciona solament amb més policia”.

El portaveu de la formació taronja celebra que “l’alcaldessa hagi admès la ineficàcia de les mesures preses fins ara i de les quals ja vam advertir” però, al mateix temps, estén la mà per buscar la millor solució i evitar que es repeteixin escenes com les d’aquest estiu “quan vam veure nombrosos manters enfrontant-se a un escàs nombre de policies”.

Segons Álvarez, “les solucions al top manta no poden ser ocurrències com pintar un carril bici”, i insta a l’alcaldessa perquè fixi un calendari de “reunions monogràfiques” per abordar aquest assumpte i consensuar les mesures dissuasives a aplicar contra el venedors ambulants il·legals.