El curs 2016-17 s’ha iniciat a Roses amb gairebé 3.000 alumnes i una línia menys de P3 que l’any passat

Inici del curs escolar 2016-17

Alumnes de Primària del col·legi Jaume Vicens Vives atenent a la professora en el primer dia de classe

Finalment el col·legi Els Grecs ha vist suprimida una línia de P3 per aquest curs escolar

Inici del curs escolar
Alumnes de Primària del col·legi Jaume Vicens Vives atenent a la professora en el primer dia de classe

622 alumnes d’Infantil, 1.385 de Primària i 964 de Secundària, el que fa un total de 2.971 alumnes han iniciat amb tota normalitat el curs 2016-17 a Roses, com així ho han pogut constatar els regidors de l’equip de govern que s’han distribuït pels diferents centres educatius per acompanyar a l’alumnat i el personal docent en el primer dia de classe.

En educació infantil cal destacar que finalment s’ha suprimit una unitat escolar de P3, com ja havia previst fer el departament d’Ensenyament a Roses per la baixada de la natalitat a la Vila.

“Sí, s’ha perdut definitivament una línia de P3 tot i l’esforç de l’Ajuntament de Roses per a que no es perdés, i al final vam arribar a l’acord amb la directora general d’Ensenyament que només se suprimiria una unitat escolar d’un col·legi de primària de manera rotativa”, ha manifestat la regidora d’Ensenyament, Anna Jorquera.

Així, enguany el col·legi que ha vist suprimida una línia ha estat Els Grecs. El curs vinent serà el Montserrat Vayreda o el Jaume Vicens, els que tinguin una línia de P3 menys, i l’any següent li tocarà a l’escola que encara no se l’hagi suprimit cap unitat.