Roses Cultura

Cursa Adaptada per a Infants i Joves a Roses

Cursa organitzada conjuntament per l’Associació Tramuntanets i el Club Atletisme de Roses que tindrà lloc el pròxim 8 de maig

L’Associació Tramuntanets i el Club d’Atletisme de Roses es troben actualment immersos en l’organització de la primera Cursa Adaptada per a Infants i Joves,  esdeveniment esportiu adreçat al col·lectiu de joves amb discapacitat.

Els objectius de la cursa són:

  • Fomentar l’esport infantil adaptat (que els infants i joves participants gaudeixin plenament del dret a participar en un esdeveniment esportiu)
  • Potenciar l’autoestima del infants i joves participants
  • Valorar l’esforç dels participants en funció de les possibilitats de cadascú
  • Normalitzar i donar visibilitat als infants i joves amb discapacitat com a part de la societat
  • Apropar i donar l’oportunitat a la societat de conèixer de manera propera el món de la discapacitat

La cursa es realitzarà el 8 de maig de 2022 a l’avinguda de Rhode de Roses entre les 10:00 i les 12:30 hores.

Els i les participants podran escollir entre tres recorreguts: 20 metres, 50 metres i 100 metres. Les sortides es faran en grups reduïts d’entre 3 i 5 persones depenent del nombre de participants i de carrils que hi hagi habilitats i els participants podran fer la cursa amb cadira, caminador o sense cap ajuda depenent de les seves necessitats. En tots els casos podran portar acompanyant.

La inscripció serà gratuïta per tal que ningú quedi exclòs i tots els participants són guanyadors i rebran una medalla, un diploma de participació (a banda de la samarreta de l’esdeveniment i una bossa amb obsequis).

Al voltant d’aquest esdeveniment hi haurà activitats paral·leles o presència d’entitats per fer l’acte més festiu

Els interessats en participar s’han d’inscriure www.curses.cat /cursaadaptada2022.

La data màxima d’inscripció és el 15 d’abril de 2022.

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure’ns a tramuntanetsroses@gmail.com o enviar un missatge de WhatsApp  al 626 600 646.