Cursos i Formació de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses

L’Ajuntament de Roses un any més ofereix cursos de formació amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les empreses de Roses mitjançant una millor formació del seu personal i també de les persones que estan desocupades per facilitar-los el retorn al mercat laboral.

Així, doncs enguany s’ha continuat oferint cursos d’idiomes (Francès A2), el cicle de formació “Emprèn i consolida el teu negoci amb èxit” que inclou, el taller: Com crear una empresa sense diners i 3 seminaris: Estratègies de coaching per a emprenedors que volen liderar un canvi; Com vendre la teva idea de negoci o el teu producte en 5 minuts; Atracció, captació, negociació i fidelització de clients. Com a novetat s’han previst 4 cursos d’alfabetització digital de 20h adreçat a aquelles persones que no tenen coneixements previs d’informàtica.

Les inscripcions començaran a partir de la 2a setmana de setembre al Servei d’atenció al Ciutadà, de l’Ajuntament de Roses o bé via web: http://eajuntament.roses.cat:8018.
Hi ha inscripcions reduïdes per a les persones empadronades a Roses i que estiguin desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació a l’oficina de Treball de la Generalitat.

Per a  més informació, podeu consultar la web: www.per-roses.catwww.roses.cat o bé posar-vos en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses, c/ Madrid núm 1 (edifici Oficina de Turisme); tel 972 152521; @: promocioeconomica@roses.cat;

Us adjuntem tot el programa de formació que també inclou els cursos de català que realitza l’Oficina de Català de Roses per aquesta tardor.

 

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES