Daniel Hinojosa, el ‘Bomba’, de l’equip de 099 RC de Roses, guanya la 1ª prova de Ràdio Control de l’any

Campionat d'Espanya de DriftSpainRC
Daniel Hinojosa, el 'Bomba' (a l'esquerra amb Israel Velasco durant l'entrega de premis del DriftSpainRC, campionat d'Espanya de Ràdio Control

Daniel Hinojosa va estar intractable i es va emportar la victòria a la 1ª Social Drift 2016

Campionat d'Espanya de DriftSpainRC
Daniel Hinojosa, el ‘Bomba’ (a l’esquerra) amb Israel Velasco durant l’entrega de premis del DriftSpainRC, campionat d’Espanya de Ràdio Control

La primera social de ràdio control del any va tenir lloc el passat dissabte dia 30 de gener, amb la participació dels membres de l’equip 099 RC de Roses prometia ser emocionant i no va decebre.
La gran afluència de pilots, gairebé una trentena, va deixar palès les ganes que hi havia de tornar a la competició per aquests aficionats al ràdio control.

Una primera social en la que Daniel Hinojosa, conegut com el ‘Bomba’ en el món del ràdio control, va demostrar la seva habilitat als comandament del seu ràdio control, ja que a la primera prova, una de nova que s’estrenava en competició, ‘Les Llaunes’ va quedar primer empatat a 12 punts amb un altre rival, en Javier Molina de RC Adictos.
Aquesta prova de ‘Les Llaunes’ consisteix en donar una volta al circuit i tocar les llaunes situades fora de la traçada habitual del circuit, la qual va posar en problemes fins i tot als pilots mes experimentats.

La segona prova del dia, la del zero de Driftcat, que consisteix en fer 2 voltes passant per la corba llarga del circuit i enllaçar-la amb el pont també va ser dominada per Hinojosa, tot i que també va empatar punts amb altres dos rivals, Jaume Bautista de l’equip Driftcat) i el rosinc del 099RC, Israel Velasco, que és l’actual campió d’Espanya de Ràdio Control.

I en la ultima prova del dia, el ‘Pàrquing impossible’, és a dir, aparcar el cotxe en línia derrapant amb escassos centímetres de error, un cop més Daniel Hinojosa es va emportar el màxim de punts, però empatat, també en aquesta ocasió amb Thomas Meisel, del mateix equip de Roses 099R, i David Lopez del RC Adictos.

Per tant, el ‘Bomba’ amb aquests tres resultats es va proclamar campió de la 1ª prova Social Drift 2016.