Danny i Sandy, un amor ‘grease’ d’estiu que es recordarà al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2018
Sis de nom Ningú que representaran a Danny i Sandy, la parella d'enamorats de 'Grease', al Carnaval de Roses

La colla A Corre Cuita encara no poden evitar emocionar-se amb l’amor cursi-macarra-bobalicón dels protas de la pel·lícula ‘Grease’ i el reviuran durant les desfilades del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2018
Els sis de nom ‘Ningú’ que representaran a Danny i Sandy al Carnaval de Roses, la parella d’enamorats de la ple·lícula ‘Grease’,

A corre cuita va passar un estiu de la dècada dels 50 del segle passat per al macarra Danny Zuko i l’innocent Sandy Olsson. Es van enamorar i no es van donar compte i l’estiu va acabar. Una història d’amor fictícia que va fer furor als cinemes d’arreu a finals dels 70 dins la pel·lícula ‘Grease’, amb John Travolta i Olivia Newton-John en els papers protagonistes.

Els estius passant volant, i si a sobre t’enamores, doncs això, passa a corre cuita.
I A Corre Cuita és una colla de romàntics. És sabut que tots els seus components, sense fer distinció d’edat, sexe, religió o si són del Madrid o el Barça, quan van al cinema van a veure pel·lícules d’amor i romanticones, d’aquestes nyonyes en la que has d’anar amb un mocador per eixugar-te les llàgrimes de l’emoció.

I tot i que han passat molts i molts anys, els components d’A Corre a Cuita encara s’emocionen quan recorden l’amor que es professaven el xulo-piscina i la bobalicona de l’institut.
Un record que el voldran fer viure a tothom que hi vagi al Carnaval perquè “anirem de la pel·lícula Grease”, va dir un dels components d’aquesta colla, que no sabem com es diu i tampoc és important, perquè resulta que quan vam anar al garatge on decoren la carrossa i havia 6 membres asseguts a taula fent l’aperitiu preparant l’estómac pel dinar.
Mentre anàvem preguntant contestava el que volia. Fins aquí tot correcte. El problema va venir quan un va dir: “posa el meu nom al reportatge”. Va ser dir això, i la resta va saltar com un ressort: “no, posa el meu, que jo he parlat més”; “no, el meu que sóc més alt”, “i jo el més veterà”… Així durant 30 minuts fins que ens vam poder escapolir. I no posem el nom de ningú!. Bé, sí, ‘Ningú’ es diu a partir d’ara el nom del nostre interlocutor.

I agafat tornant al fil del reportatge, Ningú va dir que “anem disfressats de Danny i Sandy perquè ens va fer gràcia en el seu moment i amb els quals podrem fer una bona coreografia”.
Recordem que la colla A Corre Cuita va guanyar el primer premi de coreografia del concurs del Carnaval de Roses.

I la carrossa representarà icones del film, i el més destacat “és el cotxe que hi surt a la pel·lícula, que estem intentant que se sembli força”, va dir Ningú.
L’important és que se sembli a un cotxe i si no ho aconsegueixen també poden posar un cartell que digui ‘Això és el cotxe de la peli ‘Grease’.

I els 100 menys un, és a dir, els 99 personatges de Grease que podran donar un volt amb el Ford de 1948, que és el cotxe que Travolta i els seus col·legues van tunejar a ‘Grease’ en un garatge i que és el que volen reproduir els de A Corre Cuita.

I per poder muntar en el cotxer cadascú pagarà “uns 120 euros, uns 50 menys que l’any passat perquè la disfressa no és tan cara. I amb aquests diners dona per menjar i beure els quatre dies, per l’arròs del dilluns, la disfressa amb la modista i el sopar que fem el dissabte al restaurant”, va dir Ningú. “No, això no entra tiu, va a part”, van dir la resta. “Esborra-ho això, doncs”, va demanar Ningú.

Esborrat queda.

Qüestionari:

Creus que el Carnaval de Roses ha millorat?

Sí, ha millorat pel que fa a la passada en general de cares al públic en quant a les carrosses, les disfresses i la coreografia, també ha millorat pel que fa al port i en quant al tema de conscienciar al jovent de no passar-se, també.

Què penses del concurs i dels premis a la millor carrossa, millor disfressa  i millor coreografia?

És un encert, perquè millora la qualitat de la passada i la gent que ve a veure el Carnaval el gaudeixi molt més.

Consideres que l’adjudicació dels premis va ser justa?

No, un dels premis de la carrossa no va ser just, tot i que entenem que per al jurat és una decisió difícil.

Qui hauria de ser el jurat?

Tot i que pot ser un enrenou s’hauria de mirar de portar gent de fora i que valorés el que s’ha treballat en la carrossa, la disfressa i la coreografia.

A part d’escollir el nº de sortida, consideres que s’haurien de donar altre tipus de premi?

El poder escollir el número de la desfilada és un gran premi.

Quina assignatura pendent consideres que té o què milloraries  del Carnaval de Roses?

Aprofitant que el divendres es festiu, estaria bé avançar l’hora de la passada de la desfilada d’aquest dia. La gent del poble la gaudiria més, perquè a les 2 del matí no queda ningú. I si l’avances dues hores a les 12 si que hi ha gent encara.

També s’hauria de recompensar d’alguna manera als voluntaris per la feina que fan i el  que han d’aguantar durant les desfilades.

Com creus que s’hauria de controlar als menors per a que no cometin excessos amb l’alcohol?

És complicat, nosaltres no donem alcohol als menors de 18 anys que van en la nostra colla, però no sabem si beu perquè un amic que està en un altra colla l’ha convidat.

Creus que el Consell del Carnaval és útil?

Sí, ha estat un encert la seva creació.

Creus que el sorteig de les desfilades s’hauria de fer abans i no quan falten pocs dies pel Carnaval?

Si vos saber el número de sortida de la desfilada per treballar més o menys a la carrossa, estaria bé, però el que es tracta és de fer una bona carrossa, disfressa i coreografia per guanyar l’opció de sortir on vulguis.

Tenint en compte que els Reis del Carnaval (Adults i Infantils) tenen una subvenció de 1.500 euros creus que s’haurien d’escollir per mèrits i no per sorteig?

Per mèrits.

Si depengués de tu, com solucionaries la problemàtica de la nit de divendres al port?

Limitant l’accés només a les colles, i si avança la desfilada a les dues de la matinada es podria ser l’hora límit per estar en el port i no hi hauria tants problemes

Quina sanció s’hauria de posar a les colles si no compleixen els manaments del Carnaval?

Sortir els últims l’any vinent.

Creus que l’arròs de dilluns de Carnaval hauria de ser gratis per a les colles?

Sí, no és el que val, però estaria bé.