Davant la gran demanda, l’Ajuntament de Roses organitza una nova edició del curs de manipulador d’aliments

Curs Manipuladors d'Aliments

El nou curs tindrà lloc els propers 13 i 20 de maig. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes

Curs Manipuladors d'AlimentsDesprés de l’èxit de participació assolit pel curs d’higiene alimentària (manipulador d’aliments) celebrat el passat mes de març, que va deixar alguns dels participants en llista d’espera, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitza una segona edició per atendre la forta demanda.

La nova edició del curs d’higiene alimentària es desenvoluparà en dues sessions que tindran lloc els propers 13 i 20 de maig, en horari de 19 a 22 h. . Les inscripcions per participar-hi ja es poden realitzar al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses, ubicat a les oficines de la plaça Catalunya, o bé via web a la adreça www.eajuntament.roses.cat.

Una altra formació que està en marxa actualment són els cursos de francès inicial i nivell A2 plus, amb més de 80 persones inscrites. L’organització d’aquests cursos per part de l’Àrea de Promoció, respon a una necessitat sovint expressada per l’empresariat rosinc alhora de contractar personal.

Per a més informació sobre aquestes activitats, podeu contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica, al telèfon 972 15 25 21.