David Beltran deixa el Grup Municipal del PSC Roses per amenaces de la Federació del PSC de Girona

David Beltran

David Beltran

Tot i això, David Beltran no deixa l’acta de regidor i es passa al grup de no adscrits

David Beltran
David Beltran

David Beltran deixa el Grup Municipal Socialista i es passa al grup del regidor no adscrits “després de rebre per telèfon amenaces d’un dels comissaris polítics de la Federació del PSC de Girona”, ha afirmat el regidor per afegir que “per això, que ha estat la gota d’aigua que ha vessat el got, i pel tarannà de l’alcaldable i primera secretària del PSC de Roses, deixo el Grup Municipal”. Segons Beltran, “ ja no hi ha res que m’uneixi amb aquests tipus de persones i, encara menys, dedicar el meu temps per estar al seu servei”
Tot i això, el exportaveu del Grup Municipal dels socialistes no deixa l’acta de regidor i es passa al grup de no adscrits, “la meva intenció era tornar la cadira al partit, no passar-me al grup de no adscrits, però després de com han actuat amb Mohamed Saadoune, que anava a ser el proper regidor del PSC i el van fer plegar abans d’entrar, quan ell no volia, en benefici de Pili Piñeiro, no vull que facin el mateix amb la meva cadira. Per això, me la quedo jo”.
Recordem que Olga Simarro, va manifestar que Saadoun no podia acceptar l’acte de regidor perquè va marxar al seu país per un llarg temps.

David Beltran, “cansat de la manca de praxi democràtica de l’Agrupació del PSC Roses” manté la seva postura de demanar la dimissió d’Olga Simarro.