Suquet de peix de Rose

David Beltran dimiteix com Primer Secretari del PSC de Roses

El fins ara Primer Secretari de l’Agrupació Municipal PSC-PM fa públic un comunicat on afirma que dimiteix del partit

David Beltrán
David Beltran

Amb aquest dimissió, els socialistes rosincs només es queden amb un representant a l’Ajuntament de Roses, precisament l’últim que va entrar com a regidor, Jesús Mínguez

Comunicat de David Beltran Blanco

Atès tots els fets dels darrers mesos dintre de la Agrupació Socialista de Roses i que ha afectat al Grup Municipal PSC-PM també, així com la nova direcció que ha pres el PSC a nivell nacional que al mateix temps és molt lícit, són les circumstàncies que sumades a nous reptes personals i professionals, prenc la decisió irrevocable de dimitir de Primer Secretari de la Agrupació així com donar-me de baixa de la militància del Partit Socialista.

Al mateix temps i referent a l’Acta de regidor i presa la decisió summament difícil i reflexionada de retornar-la al partit que ho faré en el transcurs dels propers dies. El meu pas per l’ajuntament ha sigut enriquidor en tots els aspectes tant negatius com en aspectes positius, no és la meva intenció llançar la tovallola per Roses sinó tot el contrari guardar-la al calaix per què el meu compromís amb el poble de Roses sempre serà present.

No vull acabar si no agraint a tots els companys del Grup Municipal PSC-PM la seva amistat i la seva confiança que varen dipositar en la meva persona, desitjar així mateix a la nova  Agrupació Socialista de Roses i a tots els seus integrants en aquest nou cicle embrionari molts èxits.

Agrair als ciutadans de Roses haver permès el meu pas per el Consistori rosinc i haver-me donat la oportunitat de treballar pel meu poble,

El vostre sempre

David Beltran Blanco