David Mas i Jordi Alcaide donen la seva retribució com a consellers de la Piscina de Roses a la campanya del Mulla’t

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
Jordi Alcaide i David Mas fent la seva aportació a la campanya del 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' / Foto: @JuntsperRoses

La donació de Mas i Alcaide a la campanya del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple ha estat d’uns 60 euros cadascun, que és el que perceben per sessió els consellers de la Piscina de Roses

A l’últim consell d’administració de PRODER (Promoció i Desenvolupament de Roses SL), la qual gestiona la Piscina Municipal, els consellers David Mas i Jordi Alcaide “vam proposar a la resta de consellers per donar la retribució íntegre de la sessió del consell a la campanya del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, i nosaltres vam fer el donatiu ahir a la mateixa piscina”, va afirmar Mas.

Roses té 3 empreses municipals, ROSERSA, Port de Roses SA i PRODER (Promoció i Desenvolupament de Roses SL), la qual gestiona la Piscina Municipal.
Totes tres empreses tenen els seus consells d’administració composada per representants de cadascú dels patits polítics que conformen la corporació municipal, que en aquesta legislatura són 2 consellers de JxC, 2 d’ERC i un de Gent del Poble, PSC, Ciutadans, Lliures i PPC.

Cada consell d’administració es reuneix amb una periodicitat de 2 mesos a raó d’una retribució d’uns 60 euros per sessió.

I ahir, David Mas, i Jordi Alcaide van aportar un total de 120 euros, aproximadament, al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple “per ajudar a les persones afectades per aquesta malaltia”.