De Broadway al Paral•lel, i d’aquí a Roses

La cantant Nina i l’Ensemble de l’Orquestra de Cadaqués sota la direcció del director Miquel Ortega, posaran en escena a Roses l’espectacle “De Broadway al Paral·lel” a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

La cantant i actriu espanyola Anna Mª Agustí, més coneguda pel nom artístic de Nina, visitarà Roses el proper mes de decembre per actuar al TMR amb l’Ensemble de l’Orquestra de Cadaqués. Un actuació amb fins solidaris que organitza cada any per aquestes dates la Fundació Roses Contra el Càncer.

L’actuació musical tindrà lloc el 15 de desembre a les 21 hores a la sala teatral rosinca, i en la qual Nina i els músics cadaquesencs, dirigits pel director Miquel Ortega, recordaran, sota el títol “De Broadway al Paral·lel” els èxits del musical americà.

Les entrades per assistir al concert es posaran a la venda, al preu de 20 €, a partir del 12 de novembre al local de la Fundació, situat al carrer Gravina, nº 26 de Roses.

Per adquirir-les es pot anar al local de l’entitat als matins de dilluns a divendres de 10 a les 13 hores. I per las tardas de dilluns a dijous de les 16 a les 18:30 hores.

Nina

Anna Maria Agustí Flores, coneguda com Nina, es va iniciar artísticament en orquestres com a “Costa Brava” o “Xavier Cugat”, sent en aquesta quan va ser apadrinada pel músic català. Va participar, durant una temporada, com a hostessa al programa de TVE “Un, dos, tres… Responda otra vez”. Va representar a Espanya l’any 1989 en el Festival d’Eurovisió a la ciutat suïssa de Lausana classificant-se sisena amb la cançó “Nacida para amar”.
Ha fet diversos papers com actriu en TV3 i TVE, també col·laborant en ràdio, compaginant-ho amb algun treball discogràfic en català.
Va ser en 2001, quan al ser seleccionada com a directora de l’Acadèmia musical de “Operación Triunfo”, va aconseguir una gran popularitat en tota Espanya.

Orquestra de Cadaqués

L’Orquestra de Cadaqués va néixer fa 23 anys en el marc del Festival de Cadaqués amb la premissa de crear un projecte de qualitat centrat en el talent i la professionalitat dels músics i directors que en formen part. És aquesta unànime visió artística la que ens fa crear un equip amb capacitat de superació i amb l’excel·lència artística com a leitmotiv comú.

L’Orquestra de Cadaqués és un projecte que vol servir a tots els estaments del món musical, els músics, els directors, els compositors, els autors oblidats del passat i, en definitiva, el públic que estima la bona música.

Van iniciar la temporada 2012 amb la cantant Nina, posant en escena l’espectacle “De Broadway al Paral·lel” pels principals teatres i auditoris de Catalunya. I aquest desembre el presentaran al públic al TMR.