De la seguretat a la llar de la gent gran parlarà la Policia Local de Roses

Ajuntament de Roses

L’Àrea de Benestar Social de Roses prossegueix el cicle de xerrades dirigides a la gent gran, en aquest cas parlant de la seguretat a la llar

Ajuntament de RosesEn aquesta ocasió, demà dimecres, 23 d’abril, la xerrada anirà a càrrec dels agents de la Policia Local de Roses, que informaran els assistents entorn a mesures de seguretat a la llar.

La xerrada informativa abordarà aspectes i consells pràctics de prevenció a tenir en compte a l’hora d’evitar situacions de perill a la llar i resoldrà els dubtes o consultes que puguin plantejar els assistents.
El cicle de xerrades, que ja ha dut a terme sessions sobre alimentació, medicina o malalties cardiovasculars, clourà aquesta primera programació el proper 20 de maig amb la sessió ‘Què cal fer amb el mòbil i facebook’, a càrrec d’Edgar Tarrés.

La realització d’aquest programa és fruit del Consell Sectorial de Gent Gran de Roses, integrat per casals d’avis, entitats i associacions d’aquest àmbit i pel propi consistori rosinc, on una de les propostes plantejades va ser la d’apropar a la gent gran del municipi el coneixement de diferents professionals sobre aspectes i temàtiques que puguin millorar la seva qualitat de vida.

L’objectiu és oferir la informació necessària per fomentar i mantenir hàbits de vida saludable, actituds actives, bons hàbits alimentaris, o una bona prevenció a la llar.