De moment, tres victòries contemplen el debut de Maverick Viñales a la categoria de Moto 2

Maverick Viñales
Maverick Viñales es doctora a Moto 2 a Philip Island

El pilot de Roses aconsegueix a Austràlia la tercera victòria de la temporada en la seva estrena a Moto 2

Maverick Viñales
Maverick Viñales es doctora a Moto 2 a Phillip Island

El pilot rosinc Maverick Viñales ha aconseguit la seva tercera victòria de la temporada com a debutant en la categoria de Moto2 al guanyar el GP d’Austràlia per davant del suís Thomas Luthi i el barceloní ‘Tito’ Rabat , que no ha aconseguit el seu objectiu de proclamar-se matemàticament campió del món, víctima, segurament de la pressió i els nervis de tenir el títol tan a prop.

Circumstància que ha sabut aprofitar Viñales per demostrar que en el seu primer i últim any, de moment, a Moto 2 li té presa la mida a la categoria. Si l’any vinent no corregués amb Moto GP amb l’equip oficial Suzuki seria el màxim favorit per portar-se el títol de Moto 2

‘Tito’ Rabat no ha dubtat en sortir com una exhalació només apagar-se el semàfor vermell, però abans de complir-se el primer gir un error li va fer tallar el ritme i veure’s superat per diversos rivals. Va passar de la primera a la sisena plaça.

Mentrestant, el pilot rosinc es mantenia sempre en les primeres posicions estudiant als seus rivals fins que ha vist l’oportunitat a falta de 4 voltes i ha decidit escapolir-se en solitari per entrar guanyador del Gran Premi d’Austràlia.

Amb aquesta victòria Viñales suma 249 punts a la general, i amb dos carreres per disputar-se podria assolir el subcampionat en detrimente de Mika Kallio, que té 269.
Per la seva banda, ‘Tito’ Rabat amb un setè lloc a Malaisia, en el cas que el finlandès s’emporti la victòria, en fa prou per conquerir el campionat de Moto 2.