Nadal a Roses

De príncep a rei en un Pim Pam Pum, coses que té el Carnaval de Roses…

Carnaval de Roses 2015
Aquests nois tan bromistes de la colla Pim Pam Pum coronaran al príncep de Beukelaer en Rei del Carnaval de Roses

Els Reis del Carnaval de Roses 2015, la colla Pim Pam Pum, coronarà al Príncep de Beukelaer

Carnaval de Roses 2015
Aquests nois tan riallers de la colla Pim Pam Pum coronaran al príncep de Beukelaer en Rei del Carnaval de Roses

Són els Reis del Carnaval de Roses d’enguany. Són gent de la reialesa, almenys ho seran durant 4 dies. I com persones d’alta nissaga no poden desfilar per la festa de Carnestoltes amb qualsevol, per això aniran acompanyats “del Príncep de Beukaler, un membre europeu de la reialesa, que l’hem trobat adient per disfressar-nos enguany que som els Reis”, ens va dir Jordi Pérez, un dels cap de la colla Pim Pam Pum.

Un reis com cal, acompanyats d’un príncep de la nissaga de xocolata de Beukelaer, necessiten,‘impepinablement’ un castell a l’alçada de la seva categoria, que és com estan decorant la seva carrossa, “sí, va afirmar Pérez, volem que representi el castell de Princeland, on viu el príncep de Beukelaer amb la seva princesa”.

La colla Pim Pam Pum no van poder posar Barraca durant la Festa Major, ja que el sorteig no els va ser favorable, la qual cosa ho noten alhora de cobrir les despeses del carnaval, ja que com diu en Jordi “n’hem més ajustats de pressupost, es nota molt no fer barraques”.

Així que la Pim Pam Pum sufragarà les despeses del carnaval amb la quota que paga cada cadascun del total de 160 prínceps de Beukelaer que emplenaran les desfilades de reialesa, que són “135 euros en els que va inclosos el menjar, el beure, l’arrossada qui vol anar-hi la té pagada, i la modista va a part”.

En Jordi creu, preguntant sobre el sorteig, que “és millor fer un únic sorteig pels tres dies de desfilada”. En aquesta questió la Pim Pam Pum no tenen enguany cap problema, ja que com són els Reis del Carnaval el príncep de Beukelaer sortirà en primera posició.
Un príncep que, en un Pim Pam Pum, serà el rei de la festa.