De Roses a Mèxic

Almanegra Audiovisual amb Imparables
Punt de sortida d'una de les etapes de la 'Imparables Baixa Epic’, a Mèxic

La productora de Roses, Almanegra Audiovisual, viatja a Mèxic per gravar un capítol de la sèrie ‘Imparables’ amb Santi Millán

Almanegra Audiovisual amb Imparables
Imatge del punt de sortida d’una de les etapes de la ‘Imparables Baixa Epic’, a Mèxic, captada per Almanegra Audiovisual

La manera de fer, de treballar en el món de la imatge per part la productora de Roses, Almanegra Audiovisual, ha traspassat fronteres. Primer les fronteres catalanes, ja que el passat mes d’agost va recórrer una part de l’estat espanyol per gravar amb drone la cursa ciclista ‘PilgrimRace’ que, en diferents etapes, es va iniciar a Madrid i va finalitzar en Santiago de Compostela, en una aventura més de l’equip Imparables capitanejat pel polifacètic i presentador de TV, Santi Millan.

I els ciclistes d’Imparables se’n van anar a mitjans del passat mes d’octubre a Mèxic, per portar a terme una nova aventura a sobre d’una bicicleta, la ‘Imparables Baixa Epic’, que es va desenvolupar en Ensenada, ciutat de l’estat mexicà de Baja California, situada a 80 km entre la frontera entre Mèxic i els EE.UU.

I va ser aquí que l’equip rosinc d’Almanegra Audiovisual va traspassar les fronteres espanyoles per fer un viatge transoceànic en direcció a Mèxic. “Sí, després de l’experiència amb la PilfgrimRace, ens van trucar per si volíem treballar un cop més amb la productora d’en Santi Millán, Zoopa, per participar amb el drone en aquest nou capítol d’Imparables, fent-nos càrrec de la gravació de les imatges aèries i de l’edició posterior dels vídeos de curta durada, que és on resumeix el més destacat de cada etapa i que penjàvem al Youtube al mateix dia”, ha afirmat el responsable d’Almanegra Audiovisual, Jonathan Fernández.

Cal a dir que el programa sencer d’aquesta nova aventura dels Imparables estarà llest  per a finals d’aquest mes. I, segurament, s’emetrà per Teledeporte.

Ensurt amb final feliç

Almanegra Audiovisual amb ImparablesL’equip d’Almanegra va agafar un avió des de Barcelona, que va fer escala en Londres. I en una de les maletes portaven els dos drones que farien servir durant la gravació i donat el seu elevat cost “vam decidir pujar-los a l’avió, però finalment els vam haver de posar a la zona de càrrega de l’avió, i quan vam arribar a Los Angeles, la maleta amb els drones no hi era. S’havia perdut”, ha explicat Fernández. Així, es van trobar amb un problema considerable ja que si els havien contractat per filmar les imatges aèries i no tenien l’eina per fer-ho, malament. “Llavors en el trajecte en bus des de Los Angeles a Ensenada es vam a parar a comprar un. Ho va pagar Zoopa i quan vaig acabar lògicament s’ho van quedar ells, però jo seguia sense els meus drones”, ha explicat en Jonathan.

Per la seva sort, quan tornava cap a Espanya, van comunicar a l’equip d’Almanegra Audiovisual que “la maleta s havia aparegut i que estava en una consigna del mateix aeroport de Los Angeles i vaig poder tornar amb els dos drones, que es van passar els 10 dies que vam a Mèxic guardats dins d’una consigna”, ha comentat feliç el responsable de la productora de Roses.

Feliç per l’experiència viscuda a Mèxic i feliç pel final que va tenir l’ensurt d’haver perdut per sempre els dos drones.