De Roses Comerç a Shopping Roses

Shopping Roses

L’Associació de Comerciants de Roses dona un tomb a la seva marca amb un nou nom, un nou logotip i una nova pàgina web

Shopping Roses“Una entitat del segle XXI”, és el que vol ser d’una vegada per totes l’Associació de Comerciants de Roses. Per aquest motiu, el seu president, Miquel Gotanegra ha decidit donar un tomb en quant a la imatge de la marca amb el canvi del seu logotip, la creació la implantació d’un nou nom i la creació d’una nova pàgina web.

Així, a partir d’ara, 18 anys després del seu naixement, l’Associació de Comerciants de Roses passa a anomenar-se Shopping Roses. És el segon canvi de nom des que Miquel Gotanegra va agafar les regnes de l’entitat al juny de 2012. Recordem que va néixer sota el nom d’ACOR, per passar anomenar-se Roses Comerç (tot i que també s’utilitzava l’acrònim de l’Associació de COmerciants de Roses).

El motiu d’aquest canvi ve degut “a que hem de fer una evolució com a entitat i, per això, aquest canvi de nom suposa també un canvi de logotip amb l’objectiu d’iniciar una nova etapa en el món digital, és a dir, si fins avui ens feien unes guies amb paper, amb una edició de 6.000 exemplars a l’estiu, ara esdevindrà una guia única i exclusivament digital”, ha assenyalat Gotanegra.

I immers en el món virtual, Shopping Roses ja “disposa d’una nova plataforma web més completa, a través de la qual es portarà tota la campanya de promoció a casa nostra”, ha afirmat el president dels comerciants de Roses.

Una nova plataforma web creada per l’empresa Additiu Digital de Roses, en la que no trenca amb l’anterior pàgina “perquè hi ha molta feina feta molt bona, però sí que li donem un toc més modern, dinàmic i actual”, ha explicat Marc Ricart, un dels socis de l’empresa, per afegir que “el que hem fet amb el logotip ha estat, més que un canvi, una evolució de l’antic, en canvi, però si que hem canviat el nom, ja que és molt més digital i es pot posicionar molt més bé a internet perquè no hi ha la Ç de Comerç”.

Una web amb el domini https://www.shoppingroses.cat/ que és adaptable a qualsevol dispositiu.