Una dècada mullant-se per l’esclerosi múltiple porta la Piscina de Roses

Piscina de Roses
Un rosinc nedant per una bona causa, ajudar contra l’esclerosi múltiple

Gairebé 100.000 metres van nedar a la Piscina de Roses per ajudar a la Fundació Esclerosi Múltiple

Piscina de Roses
Un rosinc nedant per una bona causa, ajudar contra l’esclerosi múltiple

Tot i que la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, que des de fa més de 20 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), se celebrarà demà, 10 de juliol, amb la participació activa de més de 600 piscines a Catalunya, la Piscina Municipal de Roses la va dur a terme ahir divendres “perquè entre setmana a nosaltres tenim els casals, tenim els campus, tota la gent que fa cursos i participa en les nostres activitats per aprofitat l’assistència del client-usuari que tenim a la instal·lació”, va explicar el director tècnic de la Piscina de Roses, Joan Godó.

I ahir es va complir una dècada en que la Piscina Municipal hi participa en aquesta campanya en la que “els usuaris de la Piscina ja se l’esperen, i quan veuen tot el material de marxandatge diuen un altre any el mulla’t, material que al final de la jornada queda pràcticament exhaurit”, va afimar Godó.

Deu anys del ‘Mulla’t’ i “deu anys de piscina, això vol dir que des del primer dia la gent de Roses ha volgut participar en aquesta campanya comprant material o bé fent metres nedant per fer la seva petita contribució a la Fundació Esclerosi Múltiple”, va afegir l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

Menys metres nedats i menys diners recaptats que els dos darrers anys

L’aportació que van fer els rosincs i rosinques a la campanya de 2016 del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ ha estat més minsa que l’any passat, tant pel que fa als metres nedats com pels diners recaptats. Així, 104 participants van nedar un total de 94.875 metres, quan l’any passat es van fer 110.025 metres. Pel que fa als donatius, aquest van pujar fins 755,11 euros, uns 100 menys que l’any passat i uns 20 menys que al 2014.

Cal destacar que entre el material de marxandatge hi havia samarretes per a nens, dones i homes per 10 i 12 euros, gorres a 8, tovalloles de platja a 17, bossa de platja a 10 i necesser a 5 euros.

Les recaptacions de totes les piscines adherides a la campanya, seran destinats a projectes que permetin millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia al nostre país.