Decidit, Aniceto Díaz, policia local i soci del Fan Club Maverik, arribarà avui a Jerez

De Roses a Jerez en bicicleta
Ancieto Díaz i Kawa Martínez a Écija, consultant el GPS per saber la ruta que farà fins Arcos de la Frontera

Concretament a Arcos de la Frontera, a 30 km de Jerez, on tenia previst fer nit abans d’anar al circuit

De Roses a Jerez en bicicleta
Ancieto Díaz i Kawa Martínez a Écija, consultant el GPS per saber la ruta que farà fins Arcos de la Frontera / Foto: Jordi Pina

El policia local i soci del Fan Club Maverick, Aniceto Díaz, que va sortir divendres passat de Roses en bicicleta amb la intenció d’arribar a Arcos de la Frontera demà dimecres, a 30 km de Jerez, per ser rebut al circuit per Maverick Viñales dijous, vol arribar un dia abans del previst a Arcos.

És en aquesta població gaditana on els socis del Club de Fans del pilot rosinc s’allotgen quan assisteixen al Gran Premi de Jerez, i és on ho farà avui Aniceto Díaz amb els també rosincs Kawa Martínez i Jordi Pina.

Díaz ha sortit a les 6:30 hores d’aquest matí, direcció Écija, i ja la seva voluntat era arribar a Arcos de la Frontera avui mateix, com ha explicat aquest matí Martínez, si la ferida provocada al gluti pel frec amb el seient causada al trencar-se-li el culotte li permetia.

I a les dues del migdia Martínez i Pina s’han trobat a Écija al policia local de Roses, en teoria punt i final de l’etapa d’avui. “L’hem dit de parar per dinar i ens ha dit que no, que no vol parar i que l’agafem un bocata per menjar-se’l a la bicicleta, perquè la seva intenció és arribar avui a Arcos de la Frontera”.

I així ha estat, després de consultar en Kawa les carreteres per on anirà Aniceto Díaz mitjançant el seu GPS, ja que els paràmetres que el que porta Martínez en la seva furgoneta són diferents, el ciclista ha reprès la marxa.

A menys de 100 km d’Arcos de la Frontera

I ara mateix Aniceto Díaz està a menys de 100 km d’Arcos de la Frontera, “nosaltres ens hem parat a Marchena a comprar-li un entrepà, però el continua, i si no hi ha cap contratemps avui fem tots tres nit a Arcos”, ha afirmat Martínez.