Demà, 1 de març, s’obren les inscripcions del Casal de Setmana Santa de Roses

Casal de Setmana Santa de Roses

El Casal es durà a terme a l’escola Narcís Monturiol i està dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys

Casal de Setmana Santa de RosesAmb motiu de les properes festes de Setmana Santa, l’Ajuntament de Roses organitza una nova edició del casal infantil destinat a infants de 3 a 12 anys (nascuts entre el 2006 i el 2014, ambdós inclosos), el qual tindrà lloc coincidint amb les vacances escolars, del 26 al 29 de març. Les inscripcions es podran realitzar entre l’1 i el 9 de març electrònicament a través de inscripcions.roses.cat, o bé presencialment al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

El casal, que es duu a terme a les instal·lacions de l’escola Narcís Monturiol, proposa jocs,  manualitats, tallers, activitats artístiques i esportives, danses, etc., adaptades a les edats dels infants que hi participen. Els dies de funcionament del casal seran del 26 al 29 de març, (ambdós inclosos), amb horari de 9 a 13 h i de 15 a 18 h. També s’ofereix servei de menjador.

Amb aquesta activitat, l’Ajuntament dóna resposta a les famílies que treballen durant aquestes dates de vacances escolars, oferint una opció lúdica i esportiva de qualitat que facilita la conciliació de la vida laboral i familiar.