Demà a la Ciutadella de Roses s’inaugura un Gran Hotel, el de Budapest

El món màgic del Gran Hotel Budapest a la sessió de Cine Ciutadella d’aquest dijous, 16 de juliol

El Gran Hotel BudapestLa programació de Cine Ciutadella porta aquest dijous (16 de juliol) a la pantalla a l’aire lliure instal·lada en el recinte monumental de la Ciutadella de Roses, El Gran Hotel Bucarest, darrer film de Wes Anderson. Una oportunitat única de conèixer el món màgic del director, amb un film que compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Ralph Fiennes.

A la trasbalsada Europa d’entreguerres, Gustave H., un conserge, fa amistat amb el seu deixeble, Zero Moustafa. Ambdós es veuran immersos en una aventura quan una de les conquestes de Gustave, una rica clienta habitual, mori i li deixi en herència una pintura renaixentista molt valuosa.

L’univers únic de Wes Anderson s’omple de color, música i estètica per presentar aquesta excèntrica comèdia que irradia nostàlgia i tendresa, recolzada per un repartiment ple de cares consagrades: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Saoirse Ronan, Edward Norton, Jeff Goldblum, Jude Law, Willem Dafoe, F. Murray Abraham, Adrien Brody, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Mathieu Amalric, Jason Schwartzman.

L’inici de la sessió tindrà lloc a les 22 h, tot i que l’obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l’entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

No recomanada per a menors de 12 anys / Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Tota la programació de Cine Ciutadella clicant AQUÍ