Demà dijous, 22 de maig, se celebra la V edició de la Cantarella de Roses

V Cantarella de Roses

La Cantarella de Roses es durà a terme a l’envelat de la Plaça Frederic Rahola a les 11:30 hores

V Cantarella de RosesLa Cantarella de Roses, que enguany arriba a la seva cinquena edició és un projecte al voltant de la música i el teatre que es va encertar el curs 2009-2010 gràcies a la implicació de tots els departaments de música de les escoles de Primària Els Grecs, Montserrat Vayreda, Narcís Monturiol, Jaume Vicens Vives, Centre Escolar Empordà, Martí Inglès de Palau, i l’Escola de Pau, i dels Instituts Illa de Rodes i Cap Norfeu de Roses

Aquest espectacle, que any darrera any ha anat creixent tant en participació com en qualitat artística, consisteix en una cantata a partir d’una selecció de cançons de grups pop-rock del panorama musical català actual. I entre totes les cançons es teixeix un fil argumental amb continguts pedagògics, realitzant a la vegada una posada en escena.

Aquesta vegada el guió girarà entorn d’un noia jove amb un ritme de vida poc recomanable i a la que un accident de moto li canvia la vida. Durant la llarga estada que ha de passar a l’hospital recuperant-se, la noia aprèn a valorar les coses que realment són importants.

Els temes musicals els interpretaran els alumnes de 6è de primària, i1r i 2n d ‘ESO dels instituts esmentats, acompanyats pels músics Àlex Pérez, Adrià Hereu i Pere Cañada. La part interpretativa i teatral de la Cantarella anirà a càrrec d’alguns alumnes del Centre Escolar Empordà.

Les AMPA’s de tots els centres, més el CRP (Centre de Recursos Pedagògics) de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Roses són els organismes que ajuden a fer realitat, amb les seves subvencions, aquesta activitat cultural al voltant de la música i el teatre.

La Cantarella s’iniciarà a les 11:30 hores.