Demà dijous arrenca la 8ª edició del Cine Ciutadella de Roses

Cine Ciutadella de Roses

‘Cafe Society’, de Woody Allen, inaugura demà , 29 de juny, la programació del Cine Ciutadella de Roses d’aquest estiu 2017

Cine Ciutadella de RosesLa Ciutadella de Roses esdevé un estiu més, en una gran sala de cinema a la fresca amb la inauguració d’una nova edició, i ja són 8, del ‘Cine Ciutadella’.
Així, demà dijous, 29 de juny, arrenca la sala de cinema per excel·lència a l’estiu de la Vila de Roses, i ho farà amb ‘Cafe Society’, una pel·lícula de comèdia romàntica nord-americana, escrita i dirigida per Woody Allen.

Cafe Society

Nova York, anys 30. A mesura que els problemes creixen amb els seus pares, un germà gàngster i la joieria de la família, Bobby Dorfman sent que es el moment de canviar d’escenari. Així que decideix marxar i provar sort a Hollywood, on el seu tiet Phil, un poderós agent, el contracta com a noi dels encàrrecs. S’enamora molt ràpid, però la noia en qüestió ja té parella. Comença així una bonica amistat, fins que un dia la noia truca a la seva porta i li explica que el seu xicot l’ha deixada. De cop, la vida de Bobby dona un gir molt romàntic. Una comèdia encantadora, elegant, loquaç i serpentejant que ens torna la millor versió de l’octogenari Woody Allen.

Informació pràctica:

Hora:

A les 22 hores s’inicia la projecció. A les 21:30 hores s’obren portes.

Preu:

Adults 5 € i menors de 12 anys 3 €.

Lloguer gandula: 2 €.

Estores gratuïtes amb l’entrada.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a http://cineciutadella.com/

Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a taquilla)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta).

Es permet l’entrada de beguda i menjar al recinte.