Demà dissabte els Bombers de Roses celebren la seva IV Jornada de Portes Obertes

IV Jornada de Portes Obertes dels Bombers de Roses

Jornada que es portarà a terme als Parc de Bombers de 10 a 14 hores

IV Jornada de Portes Obertes dels Bombers de RosesUn any més, i veient l’èxit d’assistència per part de la ciutadania les tres edicions precedents, els Bombers de Roses organitzen aquest dissabte, 24 de setembre, la IV Jornada de Portes Obertes.

Una jornada que esdevindrà “una festa per celebrar el final de la campanya d’estiu que ha estat un èxit pel que fa als incendis forestals, i com cada any organitzarem diferents activitats per a que la gent vingui a gaudir d’un matí amb nosaltres”, ha afirmat el cap del Parc de Bombers de Roses, Antonio Santiago.

Un matí de dissabte en el que els bombers conviden a la ciutadania a visitar les seves instal·lacions per passar-s’ho bé, i a la vegada conèixer “tota la tasca que fem els Bombers a part d’apagar focs, com es rescatar gent amb tirolina’ o extreure persones que han quedat atrapades dins del seu cotxe després d’un accident de trànsit, en definitiva un conjunt de tasques i feines convertides en una atracció per a que la gent s’ho passi bé”, ha explicat Santiago.

Unes atraccions que seran un un rocòdrom per fer escalada, una ‘tirolina’, una escala de bombers per poder pujar molt amunt o un joc de punteria amb una màniga d’aigua amb la que s’ha d’encertar en una diana.

Així mateix, està previst durant la jornada l’organització de diferents activitats dirigides als nens i nenes que assisteixin a la Jornada. Hi haurà, entre d’altres activitats, un rocòdrom per fer escalada, una tirolina, una escala de bombers per poder pujar molt amunt o un joc de punteria, on amb una màniga d’aigua s’ha d’encertar per apagar el foc.

I com no, també es desenvoluparà una de les activitats més espectaculars, l’excarceració d’una persona d’un cotxe envoltat en flames.

Tots els cossos d’emergència hi seran a la IV Jornada de Portes Obertes dels Bombers de Roses

Cal destacar que els Bombers de Roses comptaran amb la col·laboració dels Bombers d’altres parcs de la comarca , de la Creu Roja, del Servei d’Emergències Mèdiques, dels Mossos d’Esquadra i dels agents de la Policia Local de Roses.